Χριστούγεννα στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) γιορτάζει τα Χριστούγεννα και οργανώνει δημιουργικά εργαστήρια, για μικρούς και μεγάλους, στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου, στην Αγία Παρασκευή.

Αναλυτικά:

Τις Κυριακές 4 και 18 Δεκεμβρίου (ώρες 10:30-12:30) πραγματοποιείται εικαστικό εργαστήρι πηλού για οικογένειες, με την καθοδήγηση της κεραμίστριας Μαγδαληνής Βασίλα. Στην πρώτη συνάντηση, οι συμμετέχοντες θα πλάσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια της αρεσκείας τους από κόκκινο πηλό και στη δεύτερη θα τα ζωγραφίσουν με χρώματα και φαντασία, αφού πρώτα θα έχουν ψηθεί σε φούρνο κεραμικής.

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου (ώρες 10:00-12:00) πραγματοποιείται εικαστικό εργαστήρι, για σχολικές ομάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, από την Ομάδα Πολύτροπον. Οι μικροί μαθητές, αντλώντας έμπνευση από το γνωστό παραμύθι με πρωταγωνιστή τον Μπισκοτάνθρωπο, θα κατασκευάσουν ανθρωπάκια από χαρτοπηλό για να διακοσμήσουν ένα χριστουγεννιάτικο στεφάνι για το σπίτι τους.

Η συμμετοχή και τα υλικά σε όλα τα εργαστήρια είναι δωρεάν.
Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22530 32300 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00).

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Create a website or blog at WordPress.com

ΠΑΝΩ ↑

Αρέσει σε %d bloggers: